Motorverzekering

Als je een motor hebt, is het belangrijk dat je een motorverzekering af hebt gesloten. Je moet namelijk veilig de weg op kunnen. Je gaat er niet vanuit dat je een ongeluk krijgt, maar het kan toch gebeuren. Dit hoeft niet aan jou te liggen, het kan ook veroorzaakt worden door een ander. Zorg er daarom goed voor dat je bent verzekerd, dit kan de WA dekking zijn, maar je kunt ook de aanvullende verzekeringen afsluiten en zo nog beter gedekt zijn. Als je een jonge motor hebt gekocht, dan is het goed dat je de aanvullende verzekering af gaat sluiten en zo goed mogelijk verzekerd de weg op gaat. Als je motor al wat ouder is en je niet zo vaak de weg op gaat, dan nemen mensen vaak genoegen met de WA dekking.

Welke motorverzekering kies je?

Kies je alleen de basisdekking bij de motorverzekering of kies jij ook aanvullende dekkingen? Het ligt er aan hoe vaak je de weg op gaat en waar je gaat rijden. Daarnaast kun je ook naar de maandpremie kijken. De basisdekking is goedkoper dan een aanvullende motorverzekering, maar wanneer je veel op de weg te vinden bent, zijn aanvullende dekkingen wel aan te raden. Zorg er daarom voor dat je nu je voordeel er mee gaat doen en de motorverzekering af gaat sluiten die bij je past.

Passagier meeverzekeren

Als je met tweeën op pad gaat, is het ook van belang dat je zorgt dat je passagiers verzekerd zijn tijdens de toer. Neem de tijd om alles met elkaar te vergelijken, zodat je voor een nette prijs een motorverzekering af kunt sluiten en weet wat je voordelen zijn. Online afsluiten gaat heel eenvoudig, dus wacht niet langer en maak nu jouw keuze en ga veilig op pad, met een goede motorverzekering.

Wilhelmus Hengstmengel

Wilhelmus Hengstmengel is eigenaar van Werbeagentur Hengstmengel in het Oostenrijkse Sautens.Hij schrijft dagelijks over vakantiebestemmingen in de verschillende Alpenlanden, en andere onderwerpen, en vooral alles omtrent auto's en kentekens is erg leuk om over te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...